Corporate Feminine Leadership

Feminine Leadership Certification

Er du – eller kender du – en (erhvervs)kvinde, der længes efter at gøre en forskel, derhjemme, på jobbet og i verden, med nydelsen, integriteten, autenciteten og femininteten i behold?

Er du – eller kender du – en kvinde, der gerne vil have indflydelse, men som er træt, ikke mindst af at tilpasse sig, gå på kompromis, knokle, og så alligevel aldrig helt føle, hun slår til?

Er du – eller kender du – en kvinde i erhvervslivet, eller en kvindelig virksomhedsejer, der længes efter et frirum til refleksion, hvor nogle ser, og støtter op om dit unikke lederskab, og hvor du kan deltage i et inspirerende, udviklende og kvalificerende forløb? Du har måske overvejet en coaching uddannelse eller noget ledertræning, men har ikke helt fundet det rette endnu?

Så vil diplom uddannelsen i Feminint Lederskab måske interessere dig.

aboutb

Næste hold (hold 5) er på dansk og starter på Skodsborg Kurhotel fra 10-11.oktober 2014 – 19. juni 2015.

Uddannelsen giver deltagerne praktisk indblik og erfaring med Det nye Lederskab, som skitseres i Kirsten Stendevads kommende Gyldendal Business bog. Pointen her er bl.a., at det nye lederskab er feminint, for både mænd og kvinder. Uddannelsen kan ikke alene være med til at løse det talentspild, at der lige nu kun er få kvindelige ledere. Den kan også løse det problem, at “Yin-paradigmet” er under repræsenteret i erhvervslivet – med stress, lav kreativitet og ringe produktivitet til følge.

Virksomheder kan betragte uddannelsen som et modningsforløb for lederaspiranter, et inspirationsforløb for garvede ledere, et healingsforløb for stressramte kvinder, og under alle omstændigheder et forløb, der indebærer vækst, som kan sprede sig til alle de sfærer, kvinden har at gøre med.

Se mere i denne pdf om uddannelsen:

Uddannelse-i-Feminint-Lederskab-2014-152

Hvis du er nysgerrig efter at lære mere:

Uddannelsen er baseret på Kirsten Stendevads 12 års erfaring med innovative transformationsforløb for kvinder. I denne 3 minutters video kan du møde Kirsten Stendevad og høre lidt mere om, hvad Feminint Lederskab går ud på:

Du kan læse mere om uddannelsen på dette link, hvor du også finder en række inspirationsvideoer om det nye lederskab produceret af LederIndsigt:

www.feminineleadershipstarterkit.com

Her kan du finde en mere detaljeret præsentation af uddannelsen og finde ud af, hvordan den kan støtte din (eller din medarbejders) mission og vision:

Hvis du har lyst til skræddersyet (og ærlig!) feedback på, om uddannelsen er noget for dig, og kan opfylde de behov, du står med lige nu, så kan du få en gratis konsultation her.

Med intentionen om, at flere kvinder tager de nye lederskaber, som kan genoprette balancen i os selv, vores familier, virksomheder og samfund,

Kirsten Stendevad