Hvorfor du får et GRATIS Business kursus i Feminint Lederskabs Bonus indtil 30.6 PLUS Early Goddess rabat på kr 5000 indtil 1.8

by admin on 27/06/2013

Den nye Uddannelse i Feminint Lederskab er nu åbent for deltagere til nyt hold, der starter 1.10.2013.

Uddannelsen er en opgraderet udgave af de tidligere forløb og udmunder i certificering som Feminin Frontløber, Mentor & Facilitator.

Uddannelsen giver “10. kvinder” redskaber og støtte til at tage lederskab i liv og verden på en måde, der er i integritet med deres Feminine Essens. Samtidig får deltagerne indsigt og værktøjer til at bringe det autentiske lederskab frem i andre og være katalysatorer for konstruktiv vækst i grupper.

Uddannelsen er tilrettelagt sådan, at den kan tages selvom man bor langt fra Danmark, idet en uge af undervisningen foregår på et fem-stjernet cruise ned af Nilen i Egypten, og resten af sessionerne ligger på fredag-lørdage. Alle sessioner kan genses online.

Indtil 30.6.13 gives desuden et xtraordinært business kursus med 4 af verdens bedste business mentorer gratis med i købet. Se video om sammenhængen mellem Feminint Lederskab og Business her:

YouTube Preview Image

Hvis du missede annoncering af uddannelsen, kan du læse nyhedsbrevet her.

Hvis du er interesseret i Business kurset Elevate, som også kan købes separat, kan du læse mere her.

Hvis du vil læse mere om selve uddannelsen til Feminin Frontløber, Mentor og Facilitator, kan du læse mere her.

Hvis du vil se mere om det digitale Gudindekursus, som du får GRATIS ved tilmelding til uddannelsen, så du kan forberede dig til at ramme jorden i løb, når uddannelsen starter, kan du læse mere om Det Feminine Curriculum 1 her. Hvis du vil købe online kurset uafhængigt af uddannelsen, kan du bruge rabatkoden Sommerupgrade 2013 til at indløse 50% rabat i shoppen.

Du kan anmode om en gratis konsultation hos Kirsten, hvis du vil udforske, om uddannelsen er noget for dig.

Love, Light & Lipstick from Egypt,

Kirsten

Previous post:

Next post: