Inspiration fra Gudinde Afrodite: Skynd dig Langsomt

by admin on 03/05/2013

Den græske Gudinde Aphrodite´s Lederskab bliver mere og mere relevant i en tid, hvor alt konstant går hurtigere og Fart, Travlhed og Effektivitet er succeskriterier. Hun minder os om, hvad der er vigtigt i livet, og inspirerer os til at nå det, vi er her for på en måde, der er i integritet med vores hjerter og ånd. Her er essensen af hendes budskab, med Kærlighed fra Athen:

YouTube Preview Image

I den næste video på denne side, finder du en lille øvelse, der kan hjælpe dig med at opleve Nu´et i dets fulde magiske Kraft og øve dig i at nyde dit Mirakuløse Liv i fulde drag. Det er en øvelse, som har en biokemisk effekt, idet den udløser en hormoncocktail, der hjælper dig med at komme i en mere meditativ tilstand:

Øvelsen er del af Home-study kittet Det Feminine Curriculum 1, som du kan få adgang til til halv pris indtil 15.5.2013 i anledning af min fødselsdag 29.4.

Jeg håber du får max Nydelse ud af begge tip. Nydelse er ikke alene nice to have, men need to have for en kvinde, fordi det giver os adgang til vores Selvhelbredende og Kreative Kraft. Enjoy!

Tak til dig, der gider at skrive din kommentar i feltet nedenfor – det er altid inspirerende at høre andres erfaring.

Love, Light & Lipstick

Kirsten

 

Previous post:

Next post: