Feminine Business Mastermind Netværk

5_circles

* Er du kvindelig iværksætter, selvstændig, eller på vej til at blive det, der ønsker støtte, inspiration og konkret hjælp til at flytte de stopklodser, der langsommeliggør eller blokerer din vækst?

* Kunne du tænke dig at skyde genvej ad kroppens vej?

* Kunne du tænke dig at mødes månedligt med en Feminin Mastermind gruppe, aktivere den Kollektive Intelligens, danne et stærkt Kvantefelt som gruppe, som gør, at alle accellererer deres vækst?

* Kunne du tænke dig at drage nytte af synergi-effekten og det faktum, at flere hjerner tænker bedre end én?

* Kunne du tænke dig, at kærlige rammer og Guidning af en erfaren, visionær og kreativ Business Mentor?

Så kom med i Kirstens nye netværk: Feminine Business Masterminding.

 

Vi mødes en gang om måneden i Soulhouse, hvis navn symboliserer den udvikling, der er igang, også i business-verdnen:

– at vi ikke længere laver forretning fra ego´et, men fra hjertet og sjælen,

– at vi bevæger os fra fokus på mig-mig-mig til VI, som paradoksalt nok hjælper den enkelte,

– og at vi indgår i fællesskaber dedikeret til at hjælpe hinanden, hvorved alle bevæger sig hurtigere og med mere nydelse.

me-we

Det får du:

AtoB

10 månedelige møder i København fra september til Juni 2013. Hvis du bor udenfor København og ønsker at samle en lokal gruppe, kan I være med via Livecast.

Månedens fysiske øvelse(r) og meditation til at frigøre blokeringer, accellerede Bæredygtig vækst indefra og ud, og åbne for Overskud på alle planer. Kirsten trækker her på sin mangeårige erfaring som Kundalini Yoga instruktør, og vi laver sammen yoga-set og meditationer, der specifikt går på “Prosperity” og “Abundance”. Vi lærer, hvordan disse genveje kan tages med størst mulig effekt og nydelse.

Månedens Energi Transfovisualisering – en visualisering, der hjælper dig med udrydde selvsabotage og skabe nye konstruktive spor i hjernen

- Inspirerende Input fra Kirsten.

Energiarbejde fra Kirsten, som er kendt for at skabe et healende, nærende og opløftende rum at vokse i

Systematisk Masterminding med de andre deltagere, sådan at hver enkelt får feedback, input, ideer, kontakter og konkret hjælp til sin business.

Optagelse fra sessionerne, så du kan genhøre online, gentage yoga, ETV og øvelser + tage noter i ro & mag hjemme.

Networking mellem sessionerne i en lukket Facebook gruppe. Alle bliver opfordret til at dele efter bestemte velafprøvede systemer, der har vist sig at have stor effekt.

Resultater, du kan forvente:

379_Goldfish_Jumping_from_Small_to_Large_Bowl

 

 

 

 

 

 

 

– Du rykker hurtigere og med større Nydelse

– Du har større chance for at stille din stige op af den rigtige mur, inden du rykker

– Du føler dig ikke alene, men får glæde af synergi effekten i en større gruppe, og kan dermed tænke bedre og hurtigere

– Du skyder indre genvej, via kroppen, til at frigøre bevidste og ubevidste blokeringer, der måtte holde dig tilbage

– Du skyder genvej i det ydre ved at have andre at sparre og networke med, som kan bidrage med konkrete kontakter og hjælp.

– Glædelige overraskelser, som vi ikke kan forudse: 10 års erfaring viser, at mirakler opstår, når vi samler os på denne måde.

Tid & Sted:

Datoer:

Tors 5.9, Fre 4.10, Fre 8.11, Tors 12.12, Tors 9.1, Tors 6.2, Tors 6.3 Tors 3.4, Tors 1.5 og Torsdag 12.6

Alle dage kl 13-16, undtagen Fre 8.11 som er 10-13.

Sted: Soulhouse, Hørsholmsgade 20, 3. sal, Kbh N. Gode, gratis P-faciliteter. Gå ind ad porten, tv bag bygningen og øverst op.

Optagelseskrav: At du committer dig til at overholde vores fælles pagt med følgende grundprincipper:

Nul bagtaleri og sladder, Etisk og Ansvarlig opførsel overfor hinanden, Respekt for hinandens ideer og copyrights, inklusive Kirstens, Kærlig adfærd overfor dig selv og fællesskabet, Loyalitet: What happens in the Network stays in the Network.

Pris:

999, ex moms per måned.

Ved samtidig deltagelse i Kirstens nye Gudindecirkel, kan du få yderligere rabat. Se pris for begge forløb her.

SuperKlarKnap1-300x208

Vidnesbyrd fra det seneste træf, Kirsten holdt, onsdag den 14. august 2013. Selvom de er fra en Gudindeaften, kan du regne med tilsvarende effekt af øvelserne, energiarbejdet og networkingen:

* In the evening an amazing Goddess circle with Kirsten Stendevad at Gudindeskolen, yogarizing and networking with beautiful Goddesses. So much feminine potential and fun!

* Hi Kirsten,..hvor VAR det en awesome aften,…en helt unik og stærk, blid og kreativ energi,…du er innovativ i den måde at guide individet til forståelse af personens eget værd,..du er en fantastisk coach, Gudinde den viden du indeholder..its a never ending story….du er èn af dem..der gør en huge forskel i DK,..keep moving on, moving on. xo.

* Endnu engang TUSIND, TUSIND TAK for en fantastisk magisk aften, Kirsten. Jeg har allerede krydset 2 ønsker af på ønskesedlen!!! That was fast … ha, ha, ha …. En smuk ny hjemmeside med blog (http://www.powermentor.eu/blog.html) og en skøn, ny hvid iPad. Hurra! Hurra! Hurra! for den gudindelige muld og kraftfulde hjerteenergi du skaber med dine træf. Gør det snart igen! Jeg ELSKER det!!!!!

* Jeg har været på Gudinde kursus i København hos Kirsten Stendevad. Det har været en fantastisk og meget lærerig aften . En feminin fest, sammen med de skønneste Gudinder Af hjertet TAK Jeg render rundt og bobler indeni og stråler.

* En spændende aften med gode og positive vibrationer og meget inspirerende.

* Iaften har jeg lært om mine egne forhindringer/blokeringer, og er smækfyldt med ny energi til at hæve migselv!

* Det bedste siden opdagelsen af chokolade. Du skaber et hjerterum uden lige. Du er TRANSFORMATION WALKING. Jeg anser dig som min spirituelle mor. Hos dig blev jeg genfødt som den, jeg virkelig er. Tak for dig.

* Jeg er blevet opmærksom på nødvendigheden af større omsorg for mig selv, og hvor givende det er at lave yoga og meditere

* Du er fantastisk! En rigtig dejlig aften.

* Jeg synes øvelserne i aften var meget simple, hvilket er fantastisk, da man så let kan lave dem derhjemme. Samtidig var de meget kraftfulde! Det fik mig virkelig ned i kroppen, hvilket altid har været min udfordring på alle mindfulness og meditationskurser.

* Aftenen har givet mig et spiriuelt, feminint løft og har fået samlet mit sind. Jeg har fået synliggjort, hvilken hjælp, jeg har brug for lige nu for at komme videre. Øvelserne er super til at komme ned i kroppen, og fik bremset tankerne, og samlet dem.

* Det har været en god aften, der har sat gang i nogle tanker. Dejligt at være sammen med så mange skønne kvinder.

* Det har været et fantastisk indblik. Utrolig energi. En øjenåbner. Er utrolig inspireret af denne aften.

* Jeg har ikke taget nogle kurser hos dig, men er meget vild med den energi og det frirum, der skabes en aften som iaften. Jeg synes det er lidt hårdt at komme i kontakt med de dybere lag i mig, men samtidig er det befriende – det skærper min lydhørhed overfor min intuition og svar, som allerede venter på mig i min krop.

* Et dejligt frirum, hvor drømme og visioner kan skabes og næres. Fantastisk ”søster-skab”.

* Det har været en inspirerende og indsigtsfuld aften i dit og de andres fantastiske selskab. Du har en fantastisk energi og visdom at dele ud af på en meget jordnær og humoristisk måde, der passer ind i min måde at være i verden på. Derfor er jeg dybt taknemmelig for at have fået denne mulighed.

Hvis der kan ske så meget på én aften, hvad kan der så ikke ske på ti måneder?

SuperKlarKnap1-300x208

Ps: Vi kommer bl.a. til at dele ressourcer og inspiration som denne video med Marianne Williamsson om Kreativitet, Lederskab og “The Law of Divine Compensation”:

YouTube Preview Image

 SuperKlarKnap1-300x208

 

 

Comments on this entry are closed.