Kirstens Gudindecirkel

5_circles

– Er du en kvinde, der (ligesom alle os andre) indimellem glemmer din egen Storhed?

– Kan du ligefrem (ligesom alle os andre) finde på at glemme hvad du er god til, at du er god nok, og at der er en skræddersyet vej frem til dig, som kan lade sig opdage?

- Kunne du tænke dig at indgå i et Helligt – og Festligt! – Søsterskab, hvor alle har en fælles Pagt om at hjælpe og støtte hinanden med at udleve drømme?

Så vær velkommen i Kirstens nye Gudindecirkel.

Med denne cirkel, som måske, er den eneste, Kirsten holder af slagsen, vender hun tilbage til sine rødder:

Dengang hun sad ovre i New York, og konstaterede, at hver eneste af de mest talentfulde, kloge, smukke, fantastiske kvinder, hun kendte, jævnligt faldt ned i et “hul” og glemte alt om sin vidunderlighed. Kirsten kendte det fra sig selv, og da hun er en 10. kvinde, tænkte hun: Der må være en løsning, og satte sig for at finde den.

“Jeg tænkte: hvis vi nu var en cirkel af kvinder, der delte en pagt om at hjælpe hinanden til at udleve drømme med nydelse, så ville det ikke være muligt at sidde fast i det hul ret længe ad gangen. For så ville der jo straks komme en eller flere andre kvinder og hjælpe en op, og huske en på, hvad man er god til, og reflektere ens Lys tilbage, til man vågnede igen”.

Resultatet blev Cybersisters, et af de første kvindelige netværk i Danmark, som hun sam-skabte med 20 andre fantastiske kvinder, og som den dag idag er det mest kærlige, nærende, healende, opløftende og inspirerende forum, en kvinde kan ønske sig, ikke mindst fordi det er fyldt med hjerteenergi.

helping eachother
Da Kirsten så, hvor mange drømme, der blev realiseret ud af at være forbundet på denne måde, skabte hun Gudindeskolen – et åndehul for kvinder, hvor den kærlige netværksdel blev suppleret med redskaber og praksis fra en omfangsrig feminin værktøjskasse.

Cirklerne knopskød, så man kunne blive KarriereGudinde, KærlighedsGudindeGudindeMama, GofurtherGudinde, GoDeeperGudinder, ForeverGudinde, BusinessGudinde med mere.

Siden samlede Kirsten alle værktøjerne i én værktøjskasse, raffinerede systemerne og grundlagde uddannelsen i Feminint Lederskab, som blomstrer nu også i en engelsk-sproget version, hvor deltagerne får adgang til et globalt netværk. I forbindelse med uddannelsen får kvinder ligefrem mulighed for at tage lederskab for at skabe deres egen cirkel i deres lokalområde.

I 2013 fylder Gudindeskolen 10 år. Kirsten har udsigt til et nyt liv, der lige nu ser ud til at blive fyldt med endnu flere udlandsrejser og hvad hun ellers finder på. Men der er lige en tidslomme fra september 2013 til juni 2014, hvor hun mest er her. Den skal udnyttes! Nemlig til at genskabe the best of de oprindelige netværk og cirkler, nu i en ny, opdateret version.

Kald det en Jubih-læumscirkel, hvor både Vintage-Gudinder fra forskellige årgange og nye Gudinder er velkomne.

Eller kald det en mellemting mellem Kirstens digitale tilbud såsom Det Feminine Curriculum 1 og  uddannelsen til Feminin Frontløber, Mentor og Facilitator.
images-18

Du får:

Et månedligt netværksmøde live med andre ligesindede og ligehjertede kvinder, der alle er committed til at hjælpe og løfte hinanden. Disse træf er ofte fatale i den forstand, at du møder kvinder som bliver betydningsfulde på din videre færd. Kirstens netværk og cirkler er kendt for at være fyldt med ekstraordinære kvinder.

Hvis du bor udenfor København og kan samle en gruppe, kan vi Live-caste eventet.

Et månedligt Fokus på forskellige Feminine Arketyper, du kan bruge til at frisætte din Feminine Kraft. Vi vil hver måned lave øvelser, der centrerer sig om denne arketype.

En månedlig Energi Transfo Visualisering med Fokus på at Fremkalde Månedens Feminine Arketype

Et månedligt kraftfuldt sæt fysiske og meditative øvelser, typisk taget fra kundalini yoga og andre visdomstraditioner, som vi laver sammen, og hvor effekten stiger eksponentielt jo flere, vi er.

images-4

Øvelserne hjælper dig med at:

* hæve dit energi- og vibrationsniveau

* frigøre blokeringer

* balancere chakraerne (hvilket har stor betydning for din manifestationskraft, din kommunikation, hormonbalance mm)

* få fat i ubrugt potentiale og få det bragt i spil

* komme hjem til din kerne

NB: Øvelserne er forskellige fra de øvelser, vi laver på uddannelsen in Feminint Lederskab, i de mindre Feminine Leadership cirkler og på Iværksætterholdene.

– Du får adgang til optagelserne digitalt, så du kan gense derhjemme, og lave øvelserne og ETV mellem sessionerne.

Adgang til en lukket Facebook gruppe med de andre deltagere, sådan at I kan networke mellem sessioner efter Kirstens velafprøvede succes-guidelines.

Resultater, du kan forvente:

superwoman1

 

 

 

 

– Du går derfra i en langt “højere vibe”, hvilket påvirker alt & alle mere positivt

– Du får ny energi, nyt mod og nye kontakter

– Du modtager healing af Kirstens energiarbejde, de smukke mantraer og det kærlige rum

– Du modtager tegn, kreative ideer og klarsynede beskeder fra de andre deltagere

– Du styrker dit Modtage-gear

– Du åbner dig som Kvinde for at dit højeste bedste kan ske.

– Du kommer i kontakt med dine drømme

– Du får hjælp til at realisere dine drømme.

Tid & Sted

Vi mødes:

Tors 5. 9, Fre 4.10, Tors 14.11, Tors 12.12, Tors 9.1, Tors 6.2, Tors 6.3 Tors 3.4, Tors 1.5 og Torsdag 12.6

Alle dage i Soulhouse kl 19-22.

Soulhouse befinder sig på Hørsholmsgade 20, 3 sal, Kbh N. Indgang gennem porten, tv, indgangsdør og så øverst oppe.

Optagelseskrav: At du committer dig til at overholde vores fælles pagt med følgende grundprincipper:

Nul bagtaleri og sladder, Etisk og Ansvarlig opførsel overfor hinanden, Respekt for hinandens ideer og copyrights, Kærlig adfærd overfor dig selv og fællesskabet, Loyalitet: What happens in the Circle stays in the Circle.

Pris: 749 per måned ex moms, ialt 999 inkl moms per måned. Altså det samme som en coaching time, nu blot inklusive kropsarbejde, healing, clairvoyance, nydelse & networking.

Ved samtidig deltagelse i Kirstens nye Iværksætterinde Netværk, Feminine Business Masterminding, kan du få yderligere rabat. Se pris for begge forløb her.

JegErKlarKnap-300x154

Vidnesbyrd fra det seneste træf, Kirsten holdt, onsdag den 14. august 2013:

* In the evening an amazing Goddess circle with Kirsten Stendevad at Gudindeskolen, yogarizing and networking with beautiful Goddesses. So much feminine potential and fun!

* Hi Kirsten,..hvor VAR det en awesome aften,…en helt unik og stærk, blid og kreativ energi,…du er innovativ i den måde at guide individet til forståelse af personens eget værd,..du er en fantastisk coach, Gudinde den viden du indeholder..its a never ending story….du er èn af dem..der gør en huge forskel i DK,..keep moving on, moving on. xo.

* Endnu engang TUSIND, TUSIND TAK for en fantastisk magisk aften, Kirsten. Jeg har allerede krydset 2 ønsker af på ønskesedlen!!! That was fast … ha, ha, ha …. En smuk ny hjemmeside med blog (http://www.powermentor.eu/blog.html) og en skøn, ny hvid iPad. Hurra! Hurra! Hurra! for den gudindelige muld og kraftfulde hjerteenergi du skaber med dine træf. Gør det snart igen! Jeg ELSKER det!!!!!

* Jeg har været på Gudinde kursus i København hos Kirsten Stendevad. Det har været en fantastisk og meget lærerig aften . En feminin fest, sammen med de skønneste Gudinder Af hjertet TAK Jeg render rundt og bobler indeni og stråler.

* En spændende aften med gode og positive vibrationer og meget inspirerende.

* Iaften har jeg lært om mine egne forhindringer/blokeringer, og er smækfyldt med ny energi til at hæve migselv!

* Det bedste siden opdagelsen af chokolade. Du skaber et hjerterum uden lige. Du er TRANSFORMATION WALKING. Jeg anser dig som min spirituelle mor. Hos dig blev jeg genfødt som den, jeg virkelig er. Tak for dig.

* Jeg er blevet opmærksom på nødvendigheden af større omsorg for mig selv, og hvor givende det er at lave yoga og meditere

* Du er fantastisk! En rigtig dejlig aften.

* Jeg synes øvelserne i aften var meget simple, hvilket er fantastisk, da man så let kan lave dem derhjemme. Samtidig var de meget kraftfulde! Det fik mig virkelig ned i kroppen, hvilket altid har været min udfordring på alle mindfulness og meditationskurser.

* Aftenen har givet mig et spiriuelt, feminint løft og har fået samlet mit sind. Jeg har fået synliggjort, hvilken hjælp, jeg har brug for lige nu for at komme videre. Øvelserne er super til at komme ned i kroppen, og fik bremset tankerne, og samlet dem.

* Det har været en god aften, der har sat gang i nogle tanker. Dejligt at være sammen med så mange skønne kvinder.

* Det har været et fantastisk indblik. Utrolig energi. En øjenåbner. Er utrolig inspireret af denne aften.

* Jeg har ikke taget nogle kurser hos dig, men er meget vild med den energi og det frirum, der skabes en aften som iaften. Jeg synes det er lidt hårdt at komme i kontakt med de dybere lag i mig, men samtidig er det befriende – det skærper min lydhørhed overfor min intuition og svar, som allerede venter på mig i min krop.

* Et dejligt frirum, hvor drømme og visioner kan skabes og næres. Fantastisk ”søster-skab”.

* Det har været en inspirerende og indsigtsfuld aften i dit og de andres fantastiske selskab. Du har en fantastisk energi og visdom at dele ud af på en meget jordnær og humoristisk måde, der passer ind i min måde at være i verden på. Derfor er jeg dybt taknemmelig for at have fået denne mulighed.

Hvis der kan ske så meget på én aften, hvad kan der så ikke ske på ti måneder?

JegErKlarKnap-300x154

 

 

Comments on this entry are closed.